Васил Терзиев, племенник на Петър Младенов и тежко отроче на

...
Васил Терзиев, племенник на Петър Младенов и тежко отроче на
Коментари Харесай

Тя постави въпроса на деня: За кого ще гласува ядрото на БСП? Ами той Васил Терзиев си е техен

Васил Терзиев, племенник на Петър Младенов и тежко отроче на Държавна сигурност! При това състояние Българска социалистическа партия ядрото за кого ще гласоподава?!
Отвращението от несправедливия старт е мощна мощ, която е развивала света през вековете. Ако не съществуваше това омерзение, щяхме още да живеем в безспорни монархии, крепостно селячество и под несменяемата закрила на помпадурски надутата и празноглава висша класа.Комунистите идват като строители и ценители на уравниловката, само че облагодетелстваха свои „ елити “. Както се изрази Терзиев „ хората са разнообразни “, но тъкмо децата на пропагандистката унификация на обществото да ни изясняват, че са доста надарени и по тази причина са сполучливи, ми идва прекомерно.
България се унищожава още и още точно от връзкарството и посредствеността, стартирани от един строй, претендиращ за уеднаквяване на света и равнене на опциите. У нас и замогването беше не съгласно качествата на мозъка, а съгласно уменията на лактите и продуктивността на връзките. Затова произведохме една нова България с ситуирани на всички места в политическите структури хора от „ Шесто “, с номенклатурни бездарници и бизнес мафиоти, с почистените и изпрани в западни университети дечица отново на тези.
Какъвто ни беше комунизма, такава и демокрацията, и пазарната стопанска система, и бандитизма, и елитите, които би трябвало да градят страната. Ужасяващото смачкване на гения и мозъка, както и фалшивостта на комунистическата тирания не престават да създават реалност! Няма отърване.
От профила във фейсбук на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР