Васил Терзиев е тотално изнервен от… Лена Бориславова, разкриват източници

...
Васил Терзиев е тотално изнервен от… Лена Бориславова, разкриват източници
Коментари Харесай

Лют скандал в ПП! Васил Терзиев: Кажете на бременната на Киро да си затвори устата! Взе пари да мълчи

Васил Терзиев е тотално раздразнителен от… Лена Бориславова, разкриват източници от обкръжението на кандидат-кмета за София на Продължаваме Промяната.
Бившата на Кирил Петков, която неотдавна роди, не серпантина да се пробва да въздейства върху медийното показване на Терзиев, както и на държанието му в обществените мрежи. Именно след поредицата рекламни гафове на екипа на Терзиев във фейсбук, които родиха стотици мемета, Лена вдигнала пикантен скандал на един от тримата му пиари. Тя даже поискала от тук нататък всеки сходен ход да бъде координиран първо с нея.Командоренето от страна на Петковица не допаднало доста на Терзиев. Нещо повече, той даже си изпуснал нервите пред част от общия екип на Промяната и „ Спаси София “, което не е особено за отрочето на Държавна сигурност.
„ Предайте на онази бременната на Киро повече да не съм я чул! Взе пари да си мълчи, не да командва “, разкрещял се Васко Маслото, което ококорило присъстващите. Те за първи път чули от неговата уста това, което от дълго време се шушука! Вече повече от два месеца в София броди слух, че Терзиев е платил баснословни суми на лица от Политическа партия и ДеБъ, както и на Борис Бонев, с цел да бъде повдигнат за претендент за кмет на София.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР