Васил Терзиев е бил достатъчно коректен да информира предварително за

...
Васил Терзиев е бил достатъчно коректен да информира предварително за
Коментари Харесай

Борис Бонев защити честта на кандидат-кмета Терзиев

Васил Терзиев е бил задоволително правилен да осведоми авансово за предишното на роднините си, свързани с Държавна сигурност. С този мотив лидерът на листата за общински съветници на обединението " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София " Борис Бонев отбрани достойнството на претендента им за кмет на столицата.

Очаквахме да има офанзива, може би подценихме силата й. От една страна това е предстоящото отвращение на хората, които са били жертва на репресивния уред. Същевременно обаче имаше и политически офанзиви като да вземем за пример от Румен Христов и Ангел Джамбазки, оплака се Бонев като добави, че това е " политическо двуличие " и той не го приема.
-->
На този стадий наподобява, че някои хора са разочаровани, само че моят апел е да намерят предпочитание и мощ, да дойдат на срещите и да му зададат всички тези въпроси, които ги мъчат, прикани той във връзка номинацията на Терзиев.

Нека стрелят, дано нападат, с цел да може ние да отговаряме на офанзивите и на въпросите, сподели още Бонев.

Относно обвиняванията, че Васил Терзиев не познава добре София, Бонев изясни, че претендентът им на кмет е взел участие в договарянията, както и че град не се ръководи еднолично.

Най-голямата заплаха е да спечелим кметското място, само че да нямаме болшинство в Общинския съвет, изясни още Бонев. Според него това не би трансформирало Терзиев в марионетка на другите партии, само че би затруднило съществено работата му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР