Васил Левски е на всички. Левски не е нито на

...
Васил Левски е на всички. Левски не е нито на
Коментари Харесай

ГЕРБ бесни на Промяната и ДБ, какво направили на деня на Левски

Васил Левски е на всички. Левски не е нито на партиите, нито на обособените публични групи. Левски събира в облика си цяла България. Това сподели на брифинг в централата на ГЕРБ Тома Биков. Повод за коментара му е събитието на обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ пред Народния спектакъл в София, с което те сложиха начало на предизборната си акция.

Обидно е обликът на Левски да бъде употребен и приватизиран от една група хора, които са пристигнали тук да вземат, а не да дадат, както е направил Левски – той е дал живота си, сподели Биков.
-->
Днес е ден за респект към Апостола на свободата и 150-годишнина от неговата крах в името на България. Днес не е мотив нито за празник, нито е мотив за музика в центъра на София, нито за хепънинг, минимум е мотив за разкриване на предизборна акция, съобщи още Биков.

Това, което се случва в центъра на София към Народния спектакъл, като се изключи че е проява за комплекс за липса на задоволителна национална еднаквост, която се пробва да се прикрие под облика на Левски и борците за българската национална независимост, това е и засегнатост за всички български жители, разяснява още Тома Биков.

„ Ние осъждаме изрично опцията този облик да бъде употребен от Кирил Петков и обкръжението му и надали не тези хора да се самоасоциират с делото на Левски и борците за нашата национална независимост. Нямат нищо общо с тях и днешното им държание в центъра на София – с музика и декори към постройката на Народния спектакъл, няма да ги направи повече българи. А част от тях въобще няма да ги направи българи, тъй като българин е въпрос на самоусещане и въпрос на еднаквост, а не въпрос на проява и фукане в този най-тъжен за българската нация ден “, сподели Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР