Васил Боянов отсрами панелистите в първия лайв на Маскираният певец“.

...
Васил Боянов отсрами панелистите в първия лайв на Маскираният певец“.
Коментари Харесай

Азис отсрами панелистите

Васил Боянов отсрами панелистите в първия лайв на „ Маскираният артист “. Азис, който се появи в студиото с коса, оцветена в бяло-сребристо, показва прецизен взор и бързи рефлекси. Михаела Маринова, която стана победител като Гарвана в сезон 1 на зрелището, продуцирано от Магърдич Халваджиян, не съумя да блесне с хипотези, макар че би трябвало да е доста по-наясно с това, което се случва зад кулисите.  Певицата беше специфичен посетител, от другата събота поема титулярката Алекс Раева. Владимир Пенев – нагизден с папийонка, няколко пъти „ стреля “ на направления с имена на негови близки сътрудници и другари, сред които бяха Теодора Духовникова и Юлиан Вергов. Професор Цонев от „ Откраднат живот “ даже изрече името на Лили Иванова – в ролята на Булката. Сред най-смелите съмнения на панелистите беше към този момент някогашният сътрудник на Зуека - Митко Рачков като Бебето.    

Сред другите обвинени попаднаха Милица Гладнишка, Мира Янова, Албена Михова, Поли Генова,  Дичо, Деян Донков, Мария, Есил Дюран, Камелия Тодорова, Катерина Евро, Миро, Мила Роберт...                 

Не всички от маските на Кремена Халваджиян обаче бяха равностойни в концепцията и качеството спрямо тези от първия сезон. Битката 2020 е сред Булката, Баба Яга, Мозъкът, Златният, Книгата, Очите, Ангелът, Бебето, Плашилото, Светлината, Хищницата, Макаронът, Палячи, Змията.

Публиката беше с маски, само че по-важното е дали мястото на дребните деца е в студиото, в което балерините танцуват по прашки, а водещите Зуека и Геро ги гледат изразително.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР