Вашингтон се мята в безсилни опити да засенчи държавното посещение

...
Вашингтон се мята в безсилни опити да засенчи държавното посещение
Коментари Харесай

Тайните на Китай ще бъдат разкрити: Байдън отмъщава на Си Дзинпин

Вашингтон се мята в безсилни опити да засенчи държавното посещаване на китайския президент в Русия. Преди пътуването на Си Дзинпин до Москва, Съединени американски щати започнаха офанзива против президента Путин, като издадоха „ заповед за арест “ от името на странното образувание в Хага. Сега се концентрират върху Китай. Щатите търсят „ доказателства “ за съпричастието му към пандемията от ковид.

Дразни по-рязко

Администрацията на Съединени американски щати явно е гневна от укрепването на съюза сред Русия и Китай, виждайки в това – и то безусловно основателна – екзистенциална опасност за своята международна надмощие.

Шумът под прикритие, който Съединените щати подвигнаха към това посещаване, стартира с издаването на " заповед за арест " от малко приетия " Международен углавен съд " в Хага на съветския президент Владимир Путин и комисаря по правата на детето при президента на Русия Мария Лвова-Белова. Сега идващият на опашката е Китай, на който Съединените щати в този момент ще окачат всички кучета за пандемията от ковид.

Администрацията на Съединени американски щати съобщи, че президентът Байдън е подписал Закона за произхода на COVID-19 от 2023 година, който „ изисква от шефа на националното разузнаване да разсекрети избрана информация за произхода на ковид “.

" Трябва да открием произхода на пандемията от ковид, с цел да предотвратим по-добре бъдещи пандемии. Моята администрация ще отстрани грифа за секретност и ще разкрие допустимо най-вече информация в полза на националната сигурност ", сподели Байдън.

Това значи, че тази „ избрана информация “ към този момент е разполагаем на американците и единствено чака да бъде оповестена обществено. Или по-скоро по този начин: в този момент ще бъде изфабрикувана, опакована под формата на информативен снаряд и изстреляна против Китай, изобличавайки го като провинен за пандемията или, още по-лошо, неин уредник.

Изглежда, че ще е малко очакване. Щатите ще следват добре изхабен сюжет, наименуван " епруветката на Колин Пауъл ".

Още повече, че прелюдията към обвиняването против Пекин към този момент прозвуча. Директорът на ФБР Кристофър Рей неотдавна сподели, че „ случай в лаборатория в Ухан в Китай е доста евентуална причина за пандемията от ковид “.

Почти по едно и също време Министерството на енергетиката на Съединени американски щати показа на администрацията и основни членове на Конгреса скришен отчет, който заключава, че новият ковид произлиза от лаборатория. Експертите на министерството също заключиха, че пандемията сякаш е зародила заради приключване на вирус от лаборатория в Ухан.

Всички с лицето надолу

Китайците са в неразбиране и упрекват Америка. В началото на март представителят на китайското външно министерство Мао Нин, разяснявайки изказванията на ФБР на Съединени американски щати за лабораторния генезис на ковид, акцентира, че Китай се опълчва на всяка форма на политическа операция под претекст за търсене на източника на произхода на COVID-19.

Пекин от своя страна назова " тайния " отчет на Министерството на енергетиката на Съединени американски щати и други американски спекулации неистина и изиска от Съединени американски щати да отворят подозрителните си биологични лаборатории за интернационално следствие.

Китайците припомниха, че опити с коронавируси се организират в лабораторията Галвестън в Тексас, в университета на Северна Каролина в Чапъл Хил. Има доста други американски биолаборатории отвън Съединени американски щати, ръководени от Центъра за надзор на биооръжията във Форт Детрик, Мериленд. Именно там се намират Командването за медицински проучвания и развиване на армията на Съединени американски щати, организацията за биологична отбрана и Медицинският проучвателен институт за инфекциозни заболявания.

Но в допълнение към тези китайски виновни демарши, към този момент има толкоз доста доказателства за присъединяване на Съединени американски щати в организирането на пандемията в света, че е невероятно да се изброят всички.

Сред тях се откроява скорошното удостоверение на самите американски специалисти, които изнесоха неопровержими доказателства, че пандемията от ковид е огромна машинация на Министерството на защитата на Съединени американски щати. Пентагонът управлява производството на по този начин наречените „ ваксини “ против COVID-19. А самите „ ваксини “ са „ принадлежности за биологична война, юридически нито медикаменти, нито фармацевтични артикули и не са контролирани като такива “.

Какво грози Китай?

Можете да предложите паричен залог на всеки, който желае да заложи какво тъкмо ще хвърлят американците в осведомителното пространство, с цел да нервират Китай по-силно. Ето какво съгласно нас международната общност скоро ще чуе от Съединени американски щати:

- " Новият ковид е основан от индивида. Създаден е от Китай " ;

- „ Китай сътвори нов ковид, с цел да усъвършенства вирулентните си качества. Това беше част от военната научна стратегия на Китай като част от основаването на биологични оръжия “;

- „ Китай съзнателно пусна COVID-19 от лаборатория в Ухан (или някъде другаде), с цел да тества действието му in vivo. Те обаче не можаха да управляват опита и вирусът се популяризира по света “;

- " Китай е директно виновен за гибелта на хора по света и големите загуби на международната стопанска система. Китай е виновникът за геноцида " ;

- " Китай би трябвало да бъде подложен на световна изолираност. Трябва да му бъдат наложени всевъзможни наказания като наказване за тези безчовечен опити върху хората " ;

- „ Китай би трябвало да бъде изключен от непрекъснатото участие на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации “;

- „ Всяка страна, която търгува или си сътрудничи с Китай, също би трябвало да бъде обект на наказания. “

Можете да добавите още няколко точки, само че като цяло общата скица е следната. Задачата да се засенчи визитата на Си Дзинпин в Русия, да се подкопаят руско-китайските връзки, да се вбие чеп сред Русия и Китай има паралелна цел, както " Цариград " към този момент писа, да се отклонят съмненията и директните доказателства за организирането на пандемията от Съединените щати.

Застреляй “ нарушителя

Военният специалист, някогашен член на Комисията по биологични оръжия на Организация на обединените нации, Игор Никулин, в изявление за " Цариград ", отговаряйки на въпрос за решението на Байдън да разсекрети избрани документи за ковид, сподели, че Русия и Китай „ е време да подадат групов правосъден иск против Съединените щати за тази пандемия. "

" Мисля, че в случай че всички страни от БРИКС подадат иск за 26 трилиона $, това ще бъде ужасно. Сумата се пресмята елементарно ", съобщи той.

" Тук, съгласно СЗО, са починали 8 милиона души. Два милиона $ за всеки. Украйна има намерение да изиска същата сума от Русия за СВО. Тоест това е такава интернационално призната цифра. Е, още най-малко към 100 милиона бяха наранени. Тоест повече или по-малко, жестоко, по 100 хиляди за всеки. Така се оказва, че цифрата е 26 трилиона. И колкото по-скоро го създадем, толкоз по-добре ", сподели Игор Никулин.

По негово мнение е малко евентуално в този момент да се получат тези пари от Съединени американски щати. Но отписването на всички задължения на страни от третия свят е много реалистична задача. Той към този момент е изпратил нота с такова наличие до администрацията на президента на Русия.

Експертът е убеден, че Съединени американски щати ще обвинят Китай за пандемията.

" Тук към този момент, както се споделя, не би трябвало да седите в окопите. Трябва да преминем в контранастъпление. По цялата предна линия ", счита той.

" Да, този вирус е американски. В Китай го сложиха единствено за тестване. Мисля, че имаше подобен нееднократен ход, с цел да се стигне до обвинение на Китай. А пандемията най-вероятно е почнала в Съединените американски щати през лятото на 2019 година ", уверен е Игор Никулин. Според него Съединени американски щати „ го криеха до последно “.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР