Вашингтон. Официални лица в САЩ обмислят възможността за налагане на

...
Вашингтон. Официални лица в САЩ обмислят възможността за налагане на
Коментари Харесай

CNN: САЩ обмислят санкции срещу „обкръжението на Путин“

Вашингтон. Официални лица в Съединени американски щати обмислят опцията за налагане на ограничавания върху Русия във връзка със обстановката към Украйна, оповестява американският новинарски канал CNN .

Според източници на малкия екран новите наказания включват членове на вътрешния кръг на президента на Руската федерация Владимир Путин, производители на сила, както и възможното изключване на страната от системата SWIFT (международна междубанкова система за транспорт на информация и осъществяване на плащания).

Отбелязва се, че окончателните решения за въвеждането на наказания като цяло и в каквато и да е времева рамка към момента не са взети. Към сегашния миг администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън води договаряния с европейски сътрудници за съгласуване на дейностите.

Източници на канала настояват, че става дума и за стопански наказания, които се чака да бъдат ориентирани към няколко бранша, в това число банковия и енергийния. Високопоставен чиновник на американската администрация увери, че се води сериозна полемика за „ ампутиране “ на съветските производители на сила от пазарите „ при положение на навлизане “ в Украйна. Вероятно е държавният дълг на Руската федерация също да стане обект на ограничавания.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР