Варненският кмет Благомир Коцев е освободил от длъжност досегашния заместник-кмет

...
Варненският кмет Благомир Коцев е освободил от длъжност досегашния заместник-кмет
Коментари Харесай

Продължава уволнението на заместник-кметове в Община Варна. Кой беше освободен днес?

Варненският кмет Благомир Коцев е освободил от служба досегашния заместник-кмет Христо Иванов , който отговаряше за строителството и инфраструктурата в Общината. Заповедта е била издадена през днешния ден.

От пресцентъра на локалната администрация напомнят, че още при встъпването си в мандата през ноември, кметът освободи от служба досегашните заместник-кметове по правни въпроси Пламена Маринова , просвета Ралица Константинова и опазване на здравето и обществени действия Коста Базитов . Със заповед на градоначалника от предходната седмица от служба беше освободена и Ани Николова , която беше шеф на дирекция „ Европейски и национални оперативни стратегии “.

За заместник-кметове все още са назначени :

  • Павел Попов с сектор опазване на здравето, просвета и обществени действия.
  • Диан Иванов с ресори правна активност, надзор и общинска благосъстоятелност.

Двамата нови заместник-кметове ще бъдат показани като част от новия управнически екип на Коцев на конференцията в общината на следващия ден. Заместник-кметът по бюджет и финанси, икономическо развиване и налози ще встъпи в служба от 2 януари 2024 г . Дотогава в служба ще встъпят и останалите заместник-кметове, след което Коцев ще издаде заповед за преразпределение на ресорите им.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР