Варненец стреля с пневматична пушка срещу полицейски патрул. Случаят е

...
Варненец стреля с пневматична пушка срещу полицейски патрул. Случаят е
Коментари Харесай

Варненец стреля с въздушна пушка срещу полицейски патрул

Варненец стреля с пневматична пушка против полицейски патрул. Случаят е от понеделник. Полицаите са се отзовали на подаден сигнал за битов скандал, само че се сблъскали с очевидна опозиция от страна на 50-годишен мъж, който попречил осъществяването на отговорностите им по запазване на публичния ред.



Получихме сигнал за битов скандал, още при слизането от автомобила лицето, което се намираше на терасата, възпроизведе няколко изстрела по нас, успяхме да се скрием. Лицето излезе от къщата в двора, в ръцете си имаше пушка и лопата. Насочи пушката непосредствено към нас, което наложи потреблението на оръжие със стоп патрони, извади нож и се опита да го употребява. Единият от сътрудниците ми е със счупена ръка, аз съм с леко пострадване на дланта, описа в Българска национална телевизия " Денят стартира " мл. контрольор Руслан Проданов, Пето районно управление-Варна.

Лицето е арестувано за 72 часа. Ще се правят експертизи. Лицето няма предишни прояви, не е престъпно проявен, имал е огромни фамилни проблеми, прекарал е 2 тежки болести, за които е взимал мощни лекарства, здравно лице може да каже по какъв начин са му се отразили, добави Явор Колев, шеф на Пето районно управление-Варна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР