Varna24.bg Президентът бе посрещнат от студенти на крака на фона на

...
Varna24.bg
Президентът бе посрещнат от студенти на крака на фона на
Коментари Харесай

Президентът: Управлението на България подкопава устоите и спира нашето развитие!

 Varna24.bg Президентът бе посрещнат от студенти на крайници на фона на националният химн в аулата на Икономическия университет във Варна, където се очакваше президентът да изнесе лекция на тема  " Предизвикателства и вероятности пред младежите в Република България “, съобщи кореспондент на Varna24.bg . След лекцията, президентът разяснява и политиката и наболели тематики в всекидневието:

" Вихри се едно морално провалено ръководство на България и висока корупция. Вихри се ръководство, което подкопава устоите и стопира нашето развиване. Дебатът, който се случи в европейския парламент, гласуването сподели и развенча също една друга агитация. Управляващите са лицето на България пред Европа, което срещна всеобхватно утвърждение. Явно се видя, че не е по този начин, даже Европейска национална партия не поддържа в целокупност ръководещите България, това е доста показателно. Показателно е също по този начин, че беше посочен българския парламент като пагубно ниско равнище на доверие. От тази обстановка се излиза с бързи, почтени избори, които да образуват незабавно нов парламент с нужното доверие. Управление, което да дава отговор на европейските правила за бистрота и отговорност, което да върне европейския либерален образ на България и доверието на вложителите. Защото сега то се разклаща от ден на ден.

Аз постанових несъгласие на този изборен кодекс, който към този момент е гласуван в Народното събрание. За страдание той не регистрира тази опция - подадената от мен ръка да поправя своите решения. Така че да няма подозрения за изборни операции, да бъде решен казуса с бюлетините, с ръчното преброяване и оформяне на протоколите и т. н. От тук нататък се отваря вратата за всевъзможни операции по време на изборите и за тяхното оборване. Вие сте виждали в Ютуб по какъв начин се вършат публични брифинги, на които се дават инструкции в партия по какъв начин да се създават недействителни бюлетини. Ако ние не върнем доверието на хората в честността на изборния развой, те просто бягат от урните. Ние би трябвало да имаме същинска представителност, с цел да имаме доверие в новото ръководство, това се реализира единствено с всеобщо гласоподаване.

Нашите младежи имат доста добра визия какво се случва в България, те слагат ясни условия и аз ги поучавам, този път да излязат и всеобщо да гласоподават, тъй като става въпрос за тяхното бъдеще. На въпрос: " Ако отново изберат ГЕРБ? " - Не желая да предсказвам, дано всеки изрази своята воля, изборите по тази причина са избори. Но изборите не би трябвало да стават и това също би трябвало да го проумеем, че тук не приказва единствено за недействителни бюлетини, тук приказваме за корпоративен манипулиран избор.

Много малко хора вършат някакви контра-протести, те са там, заради взаимозависимост, боязън от загуба на работа, бизнес. Трябва да се оправим с това, а това ще стане, когато създадем транспарантни, естествени условия за правене на бизнес в България.

 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР