Варна. Във Варна ще се проведе Национална кръгла маса Образование,

...
Варна. Във Варна ще се проведе Национална кръгла маса Образование,
Коментари Харесай

Във Варна ще се проведе Национална кръгла маса „Образование, наука и дигитални иновации – синергия за професионален път“

Варна. Във Варна ще се организира Национална кръгла маса „ Образование, просвета и цифрови нововъведения – синергия за професионален път “, която ще се състои на 19 ноември от 10.00 ч. посредством видеоконферентна връзка. Организатор на кръглата маса е Икономически университет – Варна, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна .

Националната кръгла маса на тематика “Образование, просвета и цифрови нововъведения – синергия за професионален път “ е мотив за среща на практици и учени от разнообразни сфери, като се надяваме тя да сътвори и предизвика забавни полемики и предложи разновидности, които да спомагат за решение на провокациите пред висшето обучение и пазара на труда в подтекста на дигитализацията.
Националната кръгла маса „ Образование, просвета и цифрови нововъведения – синергия за професионален път “ се организира в границите на план № КП-06-Н45/1 „ Дигитализация и цифрови компетентности във висшето обучение и пазара на труда “, финансиран от Фонд научни проучвания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР