Варна. Стратира дарителска кампания за набиране на средства в помощ

...
Варна. Стратира дарителска кампания за набиране на средства в помощ
Коментари Харесай

Стартира дарителска кампания за набиране на средства в помощ на 7-годишния Петър Върбанов страдащ от аутизъм

Варна. Стратира дарителска акция за набиране на средства в помощ на 7-годишния Петър Върбанов измъчен от аутизъм, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Кампанията е проведена от родителите на детето, а средствата са нужни за скъпоструваща терапия за вливане на стволови кафези в Украйна.

„ Приятели, още веднъж сме изправени пред това да насочваме ЗОВ ЗА ПОМОЩ за моя 7-годишен наследник, диагностициран с аутизъм.

Петьо е едно прекомерно любвеобилно дете, което не приказва, не всичко схваща и му е мъчно да се социализира. В годините сме търсили разнообразни разновидности /барокамера, електростимулации, работа с психолог/за подобряването на неговото положение.

През месец семптемри 2020 г, тръгвайки по стъпките на една майка, която е съумяла да се пребори с тази диагноза за своето дете, започнахме лечения с вливане на стволови кафези в гр. Киев, Украйна. За жал обаче това е една скъпоструваща процедура /10 000 евро /като резултатът, който сме наблюдавали и желаеме да реализираме, е към 4 вливания /колкото повече - толкоз по-голям резултат/.

Първата крачка е към този момент направена, само че се обръшам към Вас, скъпи благожелатели, да станете част от нашата идея и да ни подкрепите финансово, с цел да извървим нашия сложен път и да забележим нашето дете изтръгнато от лапите на аутизма. Повече от всичко желаеме той да ни се усмихва, да приказва и да поддържа връзка със своите връстници.

БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) “, се споделя в апела за помощ на родителите на 7-годишния Петър.

Всеки, който желае да помогне може да го направи като преведе средства на посочената банкова сметка.

Дарителска сметка:
IBAN BG39FINV91501317395224
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
ПЕТЪР РАДОСЛАВОВ ВЪРБАНОВ

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР