Варна. Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка

...
Варна. Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка
Коментари Харесай

Районна прокуратура - Варна ръководи досъдебно производство във връзка със смъртта на член на екипаж на кораб, намиращ се на рейд при Пристанище Варна

Варна. Районна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане във връзка със гибелта на член на екипажа на транспортен съд, плаващ под малтийски байрак. Плавателният съд се намира на рейд при Пристанище Варна, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна .
Според информацията, събрана досега, целият екипаж на кораба е бил инфектиран с ковид зараза. Тази нощ готвачът е умрял.

Незабавно по случая е формирано досъдебно произвеждане за определяне на аргументите и събитията, при които е настъпила гибелта на мъжа. Разследването е предоставено на Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Варна. Към момента се прави стерилизация на кораба, а по-късно работата по изясняване на случая продължава с оглед от следовател и правосъден доктор.

Уведомени са способените здравни служби за взимане на ограничения по повод здравословното положение на останалите членове на екипажа, както и за недопускане разпространяването на инфекцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР