За съжаление отново сме в предизборна кампания. Казвам за съжаление,

...
За съжаление отново сме в предизборна кампания. Казвам за съжаление,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Влизаме в тези избори с ясното съзнание, че тази кампания няма да бъде чистоплътна

" За страдание още веднъж сме в предизборна акция. Казвам за жалост, тъй като демократичния развой минава през тежки тествания и без явен управнически резултат ". Това сподели пред публицисти в Благоевград Росен Желязков, лидер на листата на ГЕРБ в Благоевградска област, съобщи кореспондент на " Фокус " .

От ГЕРБ влизат в тези избори с ясното схващане, че тази предизборна акция няма да бъде чистоплътна, съобщи той. 

" Това от своя страна ще предизвика продължение на конфликтния звук сред участниците в идващия парламент. Затова нашето предпочитание не е декларативно никога. Не е и двулично по тази причина, че желаеме да водим положителна акция. В смисъл - да не пренасяме езика от Народното събрание - езика на омразата, на компроматите в акцията ", добави Росен Желязков.

Той посочи, че сега се следи мощно стагниране на ядрата в политическите партии и отвращение за присъединяване в политическия развой на огромна част от българското общество. 

" Политиците сме длъжници, по тази причина ще се опитаме да неглижираме компроматния език, езика на омразата, да не търсим противодействия и единоборство в желанието си непременно да излъчваме спечелили, било в диспути, било в директни конфликти, било в говорене или изяви ", добави Росен Желязков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР