Варна няма избор – или сменя модела на управление, наложен

...
Варна няма избор – или сменя модела на управление, наложен
Коментари Харесай

Ивайло Костадинов, кандидат за кмет на ИТН: Варна няма избор - сменя модела на управление или затъва

Варна няма избор – или сменя модела на ръководство, натрапен от ГЕРБ, или продължава да затъва в кавги и прахоляк. Това съобщи по време на претендентът за кмет на Варна, повдигнат от Има Такъв Народ, Ивайло Костадинов. 28-годишният кандидат за кметския стол бе безапелационен, че морската столица незабавно се нуждае от ръководство, в което жителите са дейни и техният глас е определящ.

„ Има Такъв Народ има опит в организирането на референдуми и това ще е моят модел на ръководство “, разгласи Костадинов.

За чистотата на града той даде обещание видеонаблюдение над местата за събиране на боклук, въвеждане на дълго отлаганите подземни контейнери и обективен модел на такса „ боклук “ на правилото „ плащаш, колкото ползваш “.

Кандидатът на Има Такъв Народ бе безапелационен, че предпочитано би трябвало да бъде приключена пътната инфраструктура за отклоняване на трафика отвън централната част на града, защото в настоящето положение единствено бул. „ Левски “ не просто не е задоволителен, само че е и причина за тапи по кръговите кръстовища.

Отговорната кметска администрация не разкопава на 90 места по едно и също време, без да може да подсигурява привършване на ремонтите в период, а ръководи с ясни графици – по месеци, с цел да знаят хората по кое време коя улица влиза в ремонт, какво планува планът на реконструкцията, кой го извършва и какъв надзор е натрапен, разяснява Ивайло Костадинов.

В основата на управническата му стратегия са заложени нови, ефикасни модели за пристанищната активност, които ще създадат Варна незаобиколим фактор за товарите от Далечния Изток.

„ Разполагаме и с ясни ограничения за бързо развиване на Варна като международен високотехнологичен и логистичен център, основан на най-голямата в страната Индустриална зона – край Летище Варна, която ще задържи младите, образовани хора тук. За разлика от в този момент, когато 6-те варненски университета ги приготвят, само че вместо да носят добавена стойност тук, те отпътуват като суровина за стопанската система на София или в чужбина “, изясни Костадинов.

„ Ако Ви е писнало градът Ви да се ръководи от ГЕРБ, отделете 30 минути на 29-и октомври, с цел да си върнем Варна “, прикани най-младият претендент за кмет на морската столица Ивайло Костадинов.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР