Варна. На тържествен Академичен съвет на 20.05. бяха връчени дипломите

...
Варна. На тържествен Академичен съвет на 20.05. бяха връчени дипломите
Коментари Харесай

На тържествен академичен съвет бяха връчени дипломите за заетите академични длъжности и придобити научни степени за първото полугодие в Медицински университет-Варна

Варна. На церемониален Академичен съвет на 20.05. бяха връчени дипломите за заетите университетски длъжности и добити научни степени за първото полугодие в Медицински университет-Варна .

Ректорът проф. доктор Валентин Игнатов връчи дипломите на публична гала в Първа публика на университета в наличието на членовете на академичното управление и академичното настоятелство.

Заместник-ректорът „ Кариерно развиване " проф. доктор Светослав Георгиев откри церемонията с думите:

„ В навечерието на най-светлия празник – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, и в годината, в която честваме 60-ата годишнина от основаването на Медицински университет – Варна, сме се събрали да връчим дипломите за заетите университетски длъжности и добити научни степени на нашите сътрудници. Въпреки сложните времена, подбудени от рецесията Ковид 19, Медицински университет – Варна продължава да извършва своята задача – да подтиква академичната общественост към висок професионализъм и принос в образователната, научната и научноизследователската активност и да дава познания на младите сътрудници. "

Общо 45 души получиха своите дипломи. От тях двама са преподавателите, защитили академична служба „ професор ", трима „ доцент ", а 15 „ основен помощник ". Образователно-научна степен „ лекар " получиха 25 души.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР