Варна. Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис за срещи

...
Варна. Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис за срещи
Коментари Харесай

Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис за срещи на открито се провежда във Варна

Варна. Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис за срещи навън се организира във Варна, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Конкурсът е проведен от Неправителствени организации „ Дизайн Форум “, с поддръжката на Фонд „ Култура “ при Община Варна.

Целта на състезанието е в сегашната усложнена конюнктура да се откри подобаваща идея за малко работно място или неотложни настоятелен и неофициални срещи навън, което по едно и също време да съставлява комфортно пространство за работа и част от градския дизайн на Варна с висока естетическа стойност.

Конкурсът е в сходство с идеята на ВДФ да подтиква креативното начало и нововъведенията в архитектурно-дизайнерското мислене, както и с оглед световната опасност за човешкото здраве и обезпечаване на обезпечена здравно-хигиенна среда за неотложни настоятелен и неофициални срещи.
Възможни места за разполагане на модулите на отрито са методите към общински институции, наоколо до огромни офисни здания, открити пространства в центъра на града, както и по-отдалечени, рядко посещавани обекти на материалното културно завещание.

Заданието за състезанието е съветвано с Община Варна и с компании, разполагащи с технологии за генериране на ел. сила, както и такива, притежаващи капацитет за осъществяване на пример.
Проектът за онлайн конкурс включва и двуезично печатно издание на концепциите за офис навън, като реклама на постигнатото и основа за предстоящ интернационален конкурс.

Награди:

I.- 1000 лева
II.- 500 лева
III - 300 лева

След оценката на постъпилите концепции от жури с интернационално присъединяване, ВДФ ще спомага за реализация на отличения с първа премия план.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР