Варна. Личният състав на батальона за осигуряване на Щаба на

...
Варна. Личният състав на батальона за осигуряване на Щаба на
Коментари Харесай

Варна: Батальонът за осигуряване на Щаба на Военноморските сили навърши 55 години

Варна. Личният състав на батальона за обезпечаване на Щаба на Военноморските сили означи 55 години от основаването на формированието. Това оповестиха от пресцентъра на Военноморските сили .
Гости на празника бяха офицери от Щаба на флота, командири на военни формирования от гарнизона, някогашни командири на батальона и ветерани.
Празничното събитие стартира с приемане на строя от командира на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев и обред за тържествено издигане на националното знаме.
Командирът на формированието капитан ІІІ сан Слави Стоянов насочи думи на признателност към военнослужещите и цивилните чиновници, които командва, за достойната и виновна работа и проявения професионализъм при осъществяване за служебните отговорности.
Със заповед на командира на Военноморски сили бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни чиновници. След като връчи премиите, контраадмирал Петев приветства целия персонален състав за положителната работа и благодари за положения труд и усърдие при обезпечаване активността на командването и Щаба на Военноморски сили.
Контраадмирал Петев и капитан ІІІ сан Стоянов засадиха дръвче и откриха възпоменателен знак по случай 55-годишнината на батальона.
Ритуалът приключи с прекосяване на персоналния състав в церемониален марш.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР