ВАШИНГТОН (AP) — Съединените щати очакват да имат готовност на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Съединените щати очакват да имат готовност на
Коментари Харесай

Нов морски маршрут за помощ за Газа е на път, казва USAID. Лечението на гладуващи деца е приоритет

ВАШИНГТОН (AP) — Съединените щати чакат да имат подготвеност на място в Газа, с цел да могат филантропичните служащи да стартират да доставят храна, лекуване на гладуващи деца и друга незабавна помощ най-рано доникъде на месеца, когато американските военни чакат да завършат плаващ пристан за напъните, сподели чиновник от Агенцията за интернационално развиване на Съединени американски щати.

Но помощта, идваща през новия воден от Съединени американски щати морски маршрут, към момента ще служи единствено дребна част - половин милион души - от тези, които се нуждаят от помощ в Газа, акцентира служителят на USAID пред Асошиейтед прес. Това са едни от първите мнения на организацията по отношение на положението на подготовката за плана на администрацията на Байдън за 320 милиона $ за кея в Газа, за който USAID оказва помощ за координирането на сигурността и разпространяването на място.

Междувременно, във фабрика в Южна Джорджия, админът на USAID Саманта Пауър би трябвало да разгласи по-късно в петък инвестиция от 200 милиона $ за увеличение на производ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР