Варна. 64 участници ще се борят за купата на Варна

...
Варна. 64 участници ще се борят за купата на Варна
Коментари Харесай

64 участници се включват в турнир по тенис на маса във Варна

Варна. 64 участници ще се борят за купата на Варна по тенис на маса, който ще се организира на 14 и 15 август по случай празника на града. Организатор на надпреварата е СКТМ „ Варна - 2015 “ с поддръжката на Община Варна . Надпреварата ще се организира в една от най-новите и съвременни зали в България - Table Tennis Arena Collizeone във Варна Тауърс. Официалната топка, с която ще се играят дуелите, е DHS (3 звезди), а срещите ще се проведат на 6 маси от ITTF сан - BUTTERFLY Centrefold 25.

Право на присъединяване ще получат единствено 64 състезатели, които ще бъдат утвърдени от уредника на шампионата. В първия ден ще се изиграят срещите в 16-те групи. Във всяка група ще има по 4-ма състезатели. Първите двама в класирането във всяка група ще продължат в главната скица. Съботните срещи ще завършат с първите 2 кръга от директната елиминация.

В неделя ще се изиграят останалите срещи в схемата до край. По традиция за всяка маса ще има обезпечен брояч и арбитър, а всички искащи ще могат да следят онлайн в интернет част от дуелите на фейсбук страниците на Table Tennis Arena Collizeone и СКТМ „ Варна - 2015 “. Наградният фонд на шампионата е 3000 лв., оповестяват от дирекция „ Спорт “ към Община Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР