Варна. 300 жители на район Владиславово“ във Варна получиха Коледни

...
Варна. 300 жители на район Владиславово“ във Варна получиха Коледни
Коментари Харесай

300 жители на район „Владиславово“ във Варна получиха Коледни пакети с продукти от първа необходимост

Варна. 300 поданици на регион „ Владиславово “ във Варна получиха Коледни пакети с артикули от първа нужда. Това заяви кметът на Район „ Владислав Варненчик “ Николай Костадинов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Той уточни, че за поредна година е спазена традицията дните до коледните и новогодишни празници да бъдат по-приятни за към 300 поданици на квартала, тъй като всички те са в затруднено в обществено отношение състояние.

Благородната самодейност се реализира благодарение на представители на бизнеса в региона. Коледните пакети съдържаха артикули от първа нужда - брашно, олио, оцет, сол, захар, ориз, леща, пастет, сок, фасул и консерви домати и грах.

„ Надявам се, че най-малко мъничко успяхме да зарадваме пенсионерските ни клубове, потребителите на обществената столова, настанените в спешния център „ SOS – фамилии в риск “ и фамилии в затруднено обществено състояние на деца от учебните заведения в нашия Район. Благодаря на всички, които се включиха в самодейността ни. Светли и щастливи коледни и новогодишни празници “, сподели още Николай Костадинов.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР