Върху облагороденото междублоково пространство на бул. Марица-юг“ 146,148 и 150

...
Върху облагороденото междублоково пространство на бул. Марица-юг“ 146,148 и 150
Коментари Харесай

Георги Стаменов: Никакво строителство в новите градинки!

Върху облагороденото междублоково пространство на бул. „ Марица-юг “ 146,148 и 150 е невероятно каквото и до било застрояване. Това съобщи изрично кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов във връзка опасенията на жители от квартала, подбудени от разлепени листовки.

Зоната е един от многочислените обекти от огромния план „ Подобряване на градската среда в Община Пловдив “ по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Първата копка бе направена на 1 февруари и от този момент към този момент са построени две зони за игра на деца от разнообразни възрастови групи, фитнес навън, благоустроена е настилката към блоковете, направени са паркинги, алейна мрежа, места за отдих, озеленяване и поливна система.

Според Георги Стаменов публикуваните пропагандни материали целят да всеят ужас измежду хората. Той ги дефинира като следващата мръсна порция от подранилата отрицателна предизборна акция за локалните избори.

„ Нека жителите да са спокойни и да се радват на новите придобивки в региона. Ако там се предвиждаше сградно строителство, нямаше метод да се осъществя планът със извоюваното от Община Пловдив европейско финансиране. В продължение на 5 години не могат да се вършат никакви промени на обекта, би трябвало да го поддържаме “, сподели кметът на регион „ Централен “. Той прикани жителите да не имат вяра на подправени вести.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР