Върху единствената партия, която разполага с достатъчно доказателства срещу тези

...
Върху единствената партия, която разполага с достатъчно доказателства срещу тези
Коментари Харесай

Бюлетина №22, ПРАВОТО: Страх тресе високите етажи от влизането ни в НС

Върху единствената партия, която разполага с задоволително доказателства против тези от по високите етажи - съдии и прокурор, министър ръководител, министри, кметове, шефове на Национална агенция за приходите, шефове на банки, ЧСИ-та, нотариуси и други се реализира напън, дискриминация и нарушение правата на нейните претенденти. Целта им е да създадат всичко допустимо да не влезем в Народното събрание.

Вярвам на българския народ, че няма да допусне още веднъж да се завърнат унищожителите на страната и народа, тези които направиха по този начин, че да сме най-корумпираната страна, страна на беззаконието и най-бедния народ. Тези, които харчат в тази рецесия милиони за реклама, вместо да ги дарят на пострадалите жители от бедствените региони и тези, които разполагат със средства под минималния предел на беднотия.
-->
Партия ПРАВОТО, отпред с нейният ръководител юрист Мария Колева ще бъде изненадата на изборите. Ние сме единствените, който не сме се възползвали от властта, средствата и привилегиите. Единствените, които с години сме защитавали и пазиме правата на гаржаданите, тези които сме подавали посредством юрист Мария Колева преди да бъде записана партията, в този момент ръководител на партията стотици тъжби против корупцията по високите етажи, подадени до Главен прокурор, Народно заседание, Президент, Министър ръководител, всички парламентарни групи, Омбудсман.

Ние от партия ПРАВОТО просто мислим за страната и българския народ, за тези 2.5 милиона, които са отвън страната да се завърнат в родината си при родителите и децата си, да си върнем поминъка, правовата страна, да се обединим, да стартираме промени за развиването на стопанската система, увеличение на приходите, понижаване на корупцията.

Въпреки нашите положителни планове в изборите претендентите от партия ПРАВОТО се третират по-неблагоприятно, в сравнение с се третират другите претенденти, участващи в ръководството на страната и в предходното НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

Не ни позволяват до огромните медии. От заран до вечер манипулират обществото, като ги убеждават по какъв начин старите/нови партии още веднъж ще влязат в Народното събрание.

Българска национална телевизия не ни позволява на платените излъчвания в събота и неделя.

Тези, които докараха до провал българската страна от заран до вечер се популяризират по всички малките екрани, тъй като са си платили милиони, откраднати от парите на българския поданик.

При осъществяване на социологическите изследвания и тяхното разгласяване, социологическите сдружения нарушават правата на претендентите на партията за народни представители. Преди изборите, а в този момент и по време на акцията се вършат ВНУШЕНИЯ по отношение на резултатите в % за влизане на партиите в Народното събрание.

При изследването социологически сдружения, при изреждане на претендентите и партиите са показали единствено избрани партии, обединения и инициативни комитети и техни претенденти Другите претенденти са посочени като „ ДРУГИ ” като по този метод са нарушени правата на другите участници.

Социологическите сдружения с изключение на мутренските партии не включват и другите участващи в изборите. Горното е нарушаване на чл.6, ал.2 от Конституцията на Република България, Чл.4, ал.1 и ал.2, както и чл.6 от Закона за отбрана от дискриминация, а точно: дискриминация по политическа принадлежност, персонално и публично състояние, защото са направени политически внушения по отношение на резултатите в интерес на оповестените претенденти за народни представители във щета на претендентите на партия ПРАВОТО.

В случая новите партии и претендентите, които за първи път ще вземат участие в изборите, би трябвало да са равни пред закона и равнопоставени в присъединяване си в медиите и при социологическите проучвания. Посочвайки единствено избрани претенденти, социологическите сдружения са нарушили най-върховния закон - Конституцията, а точно чл.6,ал.2, като се лимитират правата на претендентите от другите партии, участници в изборите на 02 октомври 2022г. Когато една страна се ръководи с безвластие, какво да чакаме от тези партии.

Нарушен е и чл.189, алинея от ИК, според който (3) Българската национална телевизия и Българското национално радио отразяват обективно и заслужено деянията на претендентите, регистрирани от партиите, обединенията и инициативните комитети, при ценене на тяхната равнопоставеност и значителност въз основа на правила, признати от Централната изборна комисия. Партиите и обединенията, които са записали претенденти във всички изборни региони при избори за народни представители, имат право на равно присъединяване.

В случая социологическите сдружения отказвайки да ни включат в СПИСЪКА при изследването като участници в изборите, а точно присъединяване за показване на претендентите ни за народни представители, са осъществили един акт на дискриминация, нарушени са човешките ни права като претенденти за народни представители.

Преди изборите, а в този момент и по време на акцията се позволяват едни и същи лица и се манипулира публичното мнение по въпроси касаещи целия български народ.

Освен горното, предаванията на Българска национална телевизия отхвърлят присъединяване на новите партии и претендентите й, с претекст, че датите за предаванията са към този момент заети. Горното е неуместно и неприемливо. Това е дискриминационно, нарушени са човешките права, както и тяхната равнопоставеност на присъединяване в изборите. По този метод, новите претенденти и партии участници в изборите в никакъв случай няма да могат да бъдат показани пред обществото от медиите, с оглед тяхното показване.

Новите обаче партии и участници не получават дотации от страната, а употребяват медийни пакети по член 178 от Изборния кодекс.

Вярваме, че българския народ през 2022 година ще промени ориста на Република България и българския народ, а това може да стане единствено с Бюлетина №22, ПРАВОТО.

Не инцидентно на партия ПРАВОТО й се падна №22, като годината.

Ние от партия ПРАВОТО сме изненадата на изборите!

Бюлетина №22

ПРАВОТО

тел: 0885 604 350
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР