Въпросът с насилието на протестите влиза в парламента по драматичен

...
Въпросът с насилието на протестите влиза в парламента по драматичен
Коментари Харесай

Чолаков: Кадрите с насилие са политическа акция

Въпросът с насилието на митингите влиза в Народното събрание по трагичен метод и значи, че председателката на Народното събрание Ива Митева желае да го направи политически и няма по какъв начин да не бъде общопризнат като офанзива към ГЕРБ. Това сподели пред Нова ТВ депутатът от партията Радомир Чолаков.

„ Ще загубим 4-5 часа в диспути. Ще се упражняваме в сладкодумство. Ще бъдат излети няколко кофи мръсотия върху ГЕРБ. Христо Иванов още няколко пъти ще повтори, че Гешев би трябвало да си върви. Най-накрая ще приемем декларация, с която осъждаме насилието и това ще бъде”, безапелационен е той.

В понеделник от ГЕРБ желаеха Конституционният съд да се произнесе дали назначението на служебния кабинет опонира на Основния закон. Повод за това са въпросителните към канадското поданство на икономическия министър Кирил Петков. Делото беше формирано, защото съгласно Конституцията министрите би трябвало да са единствено български жители.

„ Ако президентът е знаел, че Кирил Петков има двойно поданство не е трябвало да го назначава. Ако не е знаел, а го е научил след това, е било редно да го освободи”, добави Чолаков.

Депутатът от ГЕРБ изясни, че в случай че Конституционният съд се произнесе, че няма проблем с поданството на Кирил Петков, ще му се извини.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР