Въпросът дали харесват повече дамските гърди или задни части често

...
Въпросът дали харесват повече дамските гърди или задни части често
Коментари Харесай

Ето защо мъжете харесват жени с пищни дупета

Въпросът дали харесват повече дамските гърди или задни елементи постоянно се задава на мъжете.
За мъжкото желание към " благородното продължение на гръбнака " обаче има научно пояснение.
Женските задни елементи притеглят мъжете още от антични времена, изяснява Дейвид Бъс от изследователския екип от университета на Остин, Тексас.
Причината е същата, заради която мощният пол харесва дами с фигури вид " песъчлив часовник " (с обилни гърди и бедра и дребна талия) - въпросните характерности свидетелстват за плодовитост.
Редица изследвания са открили, че мъжете изпитват по-голямо привличане към дами с съразмерност сред талията и бедрата 7 към 10.
В хода на еволюцията мъжете са се научили да се оглеждат за дами, годни да се възпроизвеждат. Ако те са били по-закръглени, с " наперени " задни елементи - удостоверение за младостта им, още от пещерни времена това ги е предписание " положителни " кандидатки да износят поколение.
Въпреки това скорошно проучване на експерти от лондонския Юнивърсити колидж откри, че британците не обръщат изключително внимание на дамските задни елементи. За разлика от събратята си във Англия, мъжете в Аржентина заглеждат дамите по-скоро откъм гърба, в сравнение с се прехласват по гърдите им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР