Въпрос за парите, които получава спонсорът на Левски от клуба,

...
Въпрос за парите, които получава спонсорът на Левски от клуба,
Коментари Харесай

Сираков избухна: Аз съм мажоритарен собственик. Да го преглънат! Айде, сиктир оттук!

Въпрос за парите, които получава спонсорът на Левски от клуба, ядоса до безконечност мажоритарния притежател на „ сините “ Наско Сираков. Това се случи по време на конференцията, която легендата на българския футбол даде на „ Герена “ през днешния ден.
Наско се опитваше да се държи почтено и в по-голяма част от връзката му с медиите резервира самообладание. Имаше обаче и моменти, когато нервите му не устояха.
Той бе запитан за какво се е налагало Станимир Стоилов и Ивайло Ивков да плашат с овакантяване, с цел да отпаднат даренията от десетте %, които получава спонсорът и дали по този начин почитателите е нямало да станат спонсор на спонсора.
Чувайки това, Наско подскочи като жилнат, предава Блиц.
„ Това, което приказваш, няма нищо общо с истината. Тези въпроси някой различен ти ги е поставил в устата! Никога Станимир Стоилов и Иво Ивков, когато е ставало дума за тези 10%, не са поставяло въпрос, че ще си тръгнат. Това е неистина “, изригна Сираков на журналистическо запитване.
От спонсора „ Палмс Бет “ оповестиха още през вчерашния ден, че действително получават 10% от приходите на клуба, само че не и от тези от дарения, членски импорт, продажба на абонаментни карти, каквито бяха изказванията на Станимир Стоилов.
Сираков отговори и на въпрос каква е заплата му в клуба и какъв брой пари е получи, откогато е отпред на „ сините “.
Босът още веднъж дефинира като „ машинация и неистина “ сходни изказвания и добави, че освен, че не е взел пари, само че и е помагал със свои персонални средства.
„ Не съм взел една стотинка от Левски за тези години. И от „ Палмс Бет “ не съм взел. Другото е машинация и неистина. Не съм като Оливер Кан и Лендойро, който взимаха заплати. Дал съм мои персонални пари в Левски, които в този момент ми трябват, само че не съм си изискал. Това ще е по този начин, до момента в който Левски не си стъпи на краката. До няколко месеца би трябвало да покрием отговорностите към Национална агенция за приходите “, даде обещание Сираков.
След това Наско отново не съумя да управлява страстите си.
„ Защо станаха неприятни спонсорите? Защото поддържат Наско Сираков. Те да се махнат, да стане същото безвремие, каквото беше. На Сираков да му писне и да подавам акциите на клуба и любимците на „ синя “ България да ръководят с 10% подарени? Няма да стане. Аз към този момент не съм страж на акциите, а съм мажоритарният притежател, да си го набият в главата, да го преглътнат. Ако не могат да го преглътнат, някой да ги чукне по гърба. Това е ситуацията.
Като не си платя членския импорт, ще отпадна от „ Левски на левскарите “, а аз нямам никакво желание да го заплащам. Това е мой план, а те от месеци се обръщат против мен. Аз споделих, че желая Левски, като си стъпи на краката, да стане тим на последователите. А те се изтъпанчват 7 индивида. Айде, сиктир отсам! “, приключи Сираков, потвърждавайки по този метод, че ще се отдръпна от „ Левски на левскарите “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР