Въпрос само на ГЕРБ и ДПС е да се разглоби

...
Въпрос само на ГЕРБ и ДПС е да се разглоби
Коментари Харесай

Райчев свали от облаците ПП-ДБ: Без Борисов и Пеевски сглобката е умряла! Бойко е силен и свободен

Въпрос единствено на ГЕРБ и Движение за права и свободи е да се разглоби сглобката преди ротацията – тя е умряла, в случай че Борисов и Пеевски решат да отдръпват поддръжката си. Така социологът Андрей Райчев разяснява в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по Нова нюз възможностите на ръководещите да изкарат до ротацията през март и вероятно след нея.
Етнически българин отпред на Движение за права и свободи в действителност е автентично, екзотичо решение, оцени той упования избор на Делян Пеевски за партиен ръководител.
Движение за права и свободи реализира доста – имат министри, въздействие, действително взе участие в ръководството, счита социологът, като засяга съответно министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Или ще защитят завоеванието си, или ще почнат на нов лист. Отговора никой не знае, би трябвало да мине конференицята им през февруари, добави Райчев.
Човек, който счита да вземе властта, е естествено да споделя „ най-хубавото следва “, разтълкува той многозначителната имитация на Пеевски, произнесена след неуспеха на втория избор на съмнение в отговор на въпроса от медиите оправиха ли се нещата в сглобката.
Но най-важното е какво мисли Борисов – дали да продължи тази мъка на ръководство с Политическа партия. Цената е гниене на неговата партия, мрънкането на хората в ГЕРБ, въпреки цената да е по-малка от тази, която заплаща Политическа партия, уточни Райчев. Борисов е мощен и свободен, когато самичък си гради облика, той го вижда, като върви по бензиностанциите и тогава ще разбере дали е прекалил.
Обмислям вероятността Борисов да не изиска Габриел да поеме кабинета след ротацията, съобщи Райчев. Защо да поема отговорност за нещо, което се проваля, аргументира се той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР