Въпреки заведените дела срещу бившият американски президент Доналд Тръмп, сред

...
Въпреки заведените дела срещу бившият американски президент Доналд Тръмп, сред
Коментари Харесай

Сред кандидатите на Републиканската партия Тръмп е с най-висок рейтинг

Въпреки заведените каузи против някогашният американски президент Доналд Тръмп, измежду претендентите на Републиканската партия, той е с най-голям рейтинг. Твърденията на Тръмп са, че е почтен и по трите каузи заведени против него. Последното дело е за опит за интервенция в последните президентски избори и подстрекателство на последвалия взлом на Капитолия.

Тръмп съобщи пред поддръжници на републиканската партия в Южна Каролина, че отправените против него обвинявания са обвинявания и против симпатизантите му.

Милиардерът е с най-голям рейтинг измежду претендентите, състезаващи се кой да съставлява републиканската партия на изборите следващата година, макар всички проблеми с правораздаването, оповестява Нова телевизия.

 

 Индия Снимка: PIxabay

 

„ Те не преследват мен, преследват вас. А аз заставам на пътя им. И няма да се махна от там. Ще не преставам да ви пазя, давам обещание ви това. Ако ме изпратите още веднъж в Белия дом, тяхното царуване ще завърши и Америка ще бъде още веднъж свободна страна. Защото сега не е “, показа Тръмп.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР