Въпреки всички проблеми в отношенията си, британските принцове Уилям и

...
Въпреки всички проблеми в отношенията си, британските принцове Уилям и
Коментари Харесай

Заради Даяна! Уилям и Хари показват нещо безценно

 Принцесса Диана Въпреки всички проблеми в връзките си, английските принцове Уилям и Хари съумяха да загърбят разликите и се споразумяха дружно да почетат паметта на починалата си майка, принцеса Даяна. Херцозите на Кеймбридж и Съсекс се споразумяха да покажат сватбената рокля на майка си за първи път от 25 години насам.

Със единодушието на 38-годишния Уилям и 36-годишния Хари емблематичната кралска сватбена рокля ще бъде изложена на краткотрайната галерия на историческите кралски дворци в двореца Кенсингтън.

Легендарната сватбената рокля на Даяна от копринена тафта с надути ръкави, дантелени кормила, панделки и 7,6-метров шлейф, инкрустиран с пайети, ще е главната атракция на ревюто. То ще отвори порти в оранжерията на някогашния лондонски дом на принцесата на 3 юни и ще продължи до януари 2022 година.

Роклята, която беше оценена на 151 000 английски лири (210 000 долара) предходната година, е основана от дизайнерите Дейвид и Елизабет Емануел. Миналата година Дейвид Емануел показа спомените си от работата си с принцеса Даяна. Тя беше красива жена, освен извън, само че и от вътрешната страна. Не става въпрос единствено за рокля, външен тип или мода. Беше в действителност доста блага, сподели той.

Дейвид разкри още, че е наел бижутер, който да пришие мъничка златна подкова към роклята за шанс, което изненадало Даяна.

Разказахме й за това в деня на сватбата. Тя не знаеше за подковата за шанс и беше доста трогната, спомни си дизайнерът.

 Принц Уильям, принцесса Диана и принц Гарри

 Принц Чарльз и принцесса Диана Благодарение на майка си принцовете Уилям и Хари скоро ще се опитат да поправят връзката си още веднъж. На 1 юли херцогът на Съсекс се чака да отлети до Обединеното кралство, с цел да взе участие в откриването на скулптурата на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън, където още веднъж ще се срещне с брат си и други членове на фамилията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР