Въпреки всички кризи, в които се намираме, българските деца спортуват

...
Въпреки всички кризи, в които се намираме, българските деца спортуват
Коментари Харесай

Румен Радев: Залогът да имаме здрава, силна и работоспособна нация в бъдеще е българските деца да спортуват

Въпреки всички рецесии, в които се намираме, българските деца спортуват от ден на ден. Това е залогът да имаме здрава, мощна, работоспособна нация в бъдеще. Това съобщи президентът, който през днешния ден участва на съревнование по лека атлетика за деца и младежи в границите на самодейността „ Спортувай с президента “. Президентската самодейност има за цел да предизвиква физическата интензивност измежду децата.

По време на шампионата президентът даде старт на една от сериите на тичане на 100 метра с трудности при девойките и отличи четиримата състезатели, постигнали най-хубави самостоятелни резултати при момчетата, девойките, юношите и девойките.

Домакин  и уредник на Купата на президента по лека атлетика  бе Спортен клуб " Приорити спорт ", чиито ръководител е българският изявен състезател и треньор Магдалена Христова. изрече признателност към уредниците за това, че приобщават българските деца към спорта. Държавният глава поздрави всички деца, които по време на Президентския тест, състоящ се от разнообразни лекоатлетически извършения, премериха сили и демонстрираха спортните си умения. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР