Въпреки това, той смята себе си за подходящ за позицията

...
Въпреки това, той смята себе си за подходящ за позицията
Коментари Харесай

Борис Бонев: Проведохме срещи с всички партии в СОС освен с ГЕРБ

Въпреки това, той счита себе си за подобаващ за позицията ръководител на общинския съвет. " Г-н Лилков е човек, който несъмнено е престиж с доста богат опит в общинския съвет, само че считам, че позицията ръководител изисква повече съвременно мислене и сила за справяне с проблемите. Този общински съвет има много мощно изразена дясна и лява част. Би било неточност отпред да застане човек, който е прекомерно обвързван с едната или другата част. Аз постоянно съм се обявявал за центрист, приказвам добре с всички и това би било положително преимущество, с цел да се търси баланс при взимането на решения ", добави Бонев.

Той заяви, че към момента няма определени заместници на Васил Терзиев, само че диалозите с останалите партии в Общинския съвет към този момент са почнали.

" Това, което предлагаме не е позиции, постове, далавери и схеми. Предлагаме Столичният общински съвет да работи по нов метод, в който концепциите, предложенията и цели на всяка политическа мощ да бъдат чути, ще седнем ще решим които се припокриват и ще ги създадем. Има припокриване в стратегиите сред 70-80% от всички ", сподели Бонев.

По думите му срещи са извършени с всички с изключение на с ГЕРБ.

" Срещах се с БСП-София, не с госпожа Григорова. Тя по някаква причина отхвърли даже да се здрависва със своите бъдещи сътрудници. Тя може доста да способства а работата и моят персонален съвет е да се отнася по-колегиално с всички ", уточни ръководителят на " Спаси София ".

Той отговори какво би направил, в случай че в общинския съвет се оформи сглобка, сходна на тази в Народното събрание. 

" Няма да участваме в сглобка, " Спаси София " ще излезе, в случай че има. Но освен че няма първи проблясъци за това в нашите сътрудници от Политическа партия и Демократична България, само че ние стоим извънредно крепко и никой от нашите 23 общински съветници в обединяването няма никакво желание да продължава модела на ГЕРБ в София ", съобщи Бонев. По думите му предстоят проверки на разнообразни дирекции и общински сдружения, само че чистки и реваншизъм няма да има.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР