Въпреки тежкия нокаут и като цяло многото понесени удари от

...
Въпреки тежкия нокаут и като цяло многото понесени удари от
Коментари Харесай

Пулев взема два пъти повече пари след загубата от Джошуа, твърди британски вестник

Въпреки тежкия нокаут и като цяло многото понесени удари от Антъни Джошуа, българският кандидат за четири от петте най-престижни оценки в професионалния бокс Кубрат Пулев може да е удовлетворен най-малко във финансово отношение от представянето си в срещата. Това твърди английският всекидневник Daily Star.

Според информацията, Пулев ще вземе 4 млн. паунда след загубата си от Джошуа, а това е два пъти повече, в сравнение с се смяташе, че ще получи – 2 млн. паунда.

Джошуа на собствен ред като първенец и по-голяма марка взема надалеч повече – 15 млн. паунда.

Само че съгласно The Independent нещата са разнообразни – Пулев ще вземе 3 млн. паунда, а е било планувано да са 5 млн., до момента в който Джошуа ще получи 10 млн. паунда. При всички случаи обаче Пулев ще вземе най-вече пари от един мач точно от тази тежка загуба – негова единствено втора на професионалния кръг. Предишната беше от Владимир Кличко, още веднъж с нокаут – в петия рунд.

Приходите от билети ще възлязат на към 10 млн. паунда, защото се чака мача да следят 80 000 души. От ТВ права се чакат да влязат още 3 милиона, а един милион ще пристигна от спонсори.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР