Празниците могат да бъдат хвърлени в хаос, тъй като дебатът

...
Празниците могат да бъдат хвърлени в хаос, тъй като дебатът
Коментари Харесай

Шефът на туризма на Канарските острови отправя неочаквана молба към британските туристи, докато напрежението нараства

Празниците могат да бъдат хвърлени в безпорядък, защото дебатът за туризма на Канарските острови продължава, като някои афишират „ положително отърване “ на посетителите.

Още през април локалните поданици показаха угриженост по отношение на процъфтяващата туристическа търговия в региона, потвърждавайки, че множеството гости предизвикват жилищни проблеми и замърсяват островите. Това докара до надраскани по стените графити като „ върви си вкъщи “ и някои туристи се почувстваха много неспокойни.

Някои локални поданици даже излязоха по улиците, с цел да стачкуват против туристическата промишленост, а някои британци даже заплашиха да анулират пътуванията си или да не резервират годишното си посещаване на живописните острови. Но макар напрежението, районният началник на туризма Джесика де Леон удостовери, че Канарските острови към момента са отворени и се надяват да привлекат бизнес.

Тя сподели на Telegraph: „ Все още е безвредно да посетите Канарските острови и ние на драго сърце ви посрещаме. " Въпреки че призна,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР