Въпреки положителното начало на седмицата, по-голямата част от активите в

...
Въпреки положителното начало на седмицата, по-голямата част от активите в
Коментари Харесай

AI прогнозира цената на Solana до края на годината

Въпреки позитивното начало на седмицата, по-голямата част от активите в бранша на криптовалутите се намират във фаза на консолидация, в това число Solana (SOL).

Въпреки това някои AI логаритми за изкуствен интелект обрисуват доста оптимистична картина за бъдещото показване на Solana до края на тази година.

Задвижваните от AI логаритми за прогнозиране на цените в платформата за следене на криптовалути CoinCodex предвиждат цената на Solana (SOL) да доближи $39.7 до 31 декември 2023 година Това би означавало нарастване с над 60% по отношение на сегашната ѝ цена.

Към момента на писане на публикацията Solana се прави оценка на $24.12, като записва леко намаляване от 0.1% през последните 24 часа. Въпреки това през предходните седем дни монетата означи растеж от над 24%. Освен това цената на токена се е повишила с над 20% през последния месец и с впечатляващите 140% от началото на годината.

Ако криптовалутата надмине равнището при $25.50, има огромна възможност бичият подтик да се резервира, както означи изтъкнат крипто анализатор, прочут като “ “.

Освен това AI логаритмите плануват, че Solana евентуално може да доближи ценовото ниво от $100 в бъдеще, въпреки и не толкоз скоро, колкото предвижда Crypto Tony.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР