Въпреки пика на пандемията от коронавируса, върви и делото на

...
Въпреки пика на пандемията от коронавируса, върви и делото на
Коментари Харесай

Джони Деп замалко да загуби пръст заради Амбър Хърд - slava.bg

Въпреки пика на пандемията от ковид, върви и делото на Джони Деп, който се жалва против английски таблоиди, нарекли го принудител. Според звездата от „ Карибски пирати “ точно той е бил жертвата във връзката му с Амбър Хърд.

Информацията, че артистът е направил домашно принуждение над нея му донесе много финансови загуби, поради изгубени функции. Но историята се прекатурна след запис, в който двамата приказват пред психотерапевт.

Така зад Джони застанаха към този момент негови сътрудници, както и някогашните му половинки Ванеса Паради и Уинона Райдър. Защити го и артистът Хавиер Бардем. В следващата „ серия “ от делото, оповестено от „ Daily Mail “, артистът хвърли светлина на свада сред някогашните съпрузи, случила се през март 2015 година, което е едвам месец след сватбата.

„ Имах много неприятна контузия, само че тогава трябваше да защитя Амбър. Затова споделих, че съм притиснал пръста си във врата, която се отваря като акордеон. Но въобще не беше по този начин. Всъщност тя счупи бутилка водка като я хвърли върху мен, а ръката ми се отпусна на мраморния плот “, показа Деп, демонстрирайки позицията на ръката си.

По думите му, първата бутилка полита около ухото му. Втората обаче е по-голяма и Амбър я хвърлила от по-малко разстояние, като по този начин удря неговия пръст. „ Върхът на този пръст, който в този момент назовавам дребния Ричард, беше отсечен и костта беше изцяло разрушена. Той приличаше на Везувий. Получих зараза – Staphylococcus aureus. “ – споделя Деп.

Актьорът продължава с показанията: „ Тя сподели, че съм го направил самичък, като съм се блъснал в стената – продължи Джони. – Бих желал да видя по какъв начин лекарят, който видя тези пострадвания, ще реагира на това. Бих желал да видя по какъв начин ще го изясни. “

По думите на Джони, пръстът му е бил възпален и е имало заплаха да загуби ръката си.

Тази история е в отговор на обвиняването на Хърд от преди месец, когато тя сподели, че Деп я приковал към масата, душейки я. Според нейната версия той самичък разрязал върха на пръста си като блъснал ръката си в стена.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР