Въпреки нелеките си задължение в в парламента, той ще направи

...
Въпреки нелеките си задължение в в парламента, той ще направи
Коментари Харесай

Депутатът Евгени Будинов заряза парламента заради театъра


Въпреки нелеките си обвързване в в Народното събрание, той ще направи стремително натоварващо турне в Съединени американски щати и Канада, с цел да реализира главната си задача - да радва публиката, написа ПИК.

Будинов, Албена Михова и Киро Ефремов отпътуват след дни на презокеанско странствуване. Поводът е турнето на пиесата, режисирана от кумира на Евгени, Ивайло Христов, " На живо от оня свят ". В нея депутатът от листата на ГЕРБ е в ролята на хомесексуален коафьор. На сцената Будинов умира и се озовава в Ада, където среща журналистка и прочут политик, в функциите Михова и Ефремов.

Трупата започва турнето на 16 ноември в Сан Франциско, идващите две вечери гастролира в Чикаго и Детройн, на 21 и 24 ноември - в Лас Вегас и Торонто, на 25, 29 и 30 в Монреал, Бостън и Ню Йорк. За идващия месец са планувани две представлния - на 1 и 2 декември в Хюстън и Нейпълс.

Заради големия интерес към " На живо от оня свят " в Чикаго, където е най-голямата българска диаспора, трупата ще изнесе две представления, едно след друго, разбра още ПИК от свои източници оттатък Океана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР