Въпреки категоричните уверения на лидера Корнелия Нинова, че повече червени

...
Въпреки категоричните уверения на лидера Корнелия Нинова, че повече червени
Коментари Харесай

Роенето в червената парламентарна група продължава

Въпреки безапелационните уверения на водача Корнелия Нинова, че повече червени депутати няма да напущат парламентарната група, през днешния ден тя понижа с още един народен представител. " Отплюспва " се националният представител Чавдар Велинов, а заявката му да не е част от ПГ на Българска социалистическа партия бе обявено от ръководителя Цвета Караянчева. Велинов не отговори на мобилния си телефон на " Сега ", с цел да изясни претекстовете си за напускането.

Така алената група 80 народни представители при започване на мандата на Народно събрание, в този момент към този момент наброява 71 души.

Чавдар Велинов в края на септември и се сплотиха под името " Прогресивни социалисти " - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Димитър Стоянов, Лало Кирилов, Николай Иванов и Георги Андреев.

Велинов, сходно на Жаблянов, остава член на Българска социалистическа партия. Велинов е от плевенската организация.

През миналите години групата напуснаха и двама от съдружните сътрудници - Спас Панчев от земеделците и Александър Паунов от комунистите. Сега всички те са нечленуващи в нито една група, както е по правилника на Народно събрание.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР