Въпреки гигантската батерия, звярът P16K Pro не е четворно по-дебел

...
Въпреки гигантската батерия, звярът P16K Pro не е четворно по-дебел
Коментари Харесай

MWC 2018: Energizer обяви смартфон с 16 000 мАч батерия

Въпреки гигантската батерия, „ звярът ” P16K Pro не е четворно по-дебел

Energizer P16K Pro дава обещание да постави завършек на безконечните терзания, свързани с дефицита на заряд

Смартфон с батерия 16 милиамперчаса е кадърен да издържи няколко дни в режим на дейна работа и до 40 дни в режим на подготвеност – единствено с едно зареждане. „ Звярът ” P16K Pro, създаден от Energizer, дебютира на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2018).

Устройството дава обещание да постави завършек на безконечните терзания, свързани с дефицита на заряд, честото носене на спомагателни акумулатори или „ банки ” за сила. За да е картината цялостна, зареждането е бързо – чрез 12V USB-C връзка.
още по тематиката
Въпреки гигантската батерия, телефонът не е четворно по-дебел от елементарен смарт телефон. Той е с дебелина 10 мм, което в комбиниране с екран с диагонал съвсем 6 инча наподобява фактически доста добре.

Отвъд колосалния потенциал на батерията си P16K Pro е модел с две SIM карти, „ сърце ” от осемядрен процесор Mediatek Helio P23 на 2,5GHz и 6GB RAM памет. Двойна задна камера 16MP+13MP и двойна предна камера 13MP+5MP дават обещание да оказват помощ в опиите  за привършване на големия потенциал на батерията.

Както прилича на нов телефон, P16K Pro идва с Android 8.0, а за сигурността е очакван читател за пръстови отпечатъци.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР