Най-късно до края на седмицата ще бъде възстановено движението в

...
Най-късно до края на седмицата ще бъде възстановено движението в
Коментари Харесай

Най-късно до края на седмицата възстановяват движението на “Струма“

Най-късно до края на седмицата ще бъде възобновено придвижването в сектора на автомагистрала " Струма ", където през вчерашния ден се срути подпорна стена върху пътното платно. Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " пред Българска национална телевизия.

От организацията обясниха, че главната причина за свличането е преовлажняване в резултат на падналите превалявания предходните дни.
Прочетете още
Част от подпорното оборудване се е срутило върху спешната лента и елементи от дейната. Към момента се работи по подсилване на сектора.

" И през днешния ден на 24-часов режим ще продължи отстраняването на земните маси, след което на следващия ден ще бъде направена оценка. Продължават обособени сривания. Беше оценен целият 500-метров сектор. Днес ще бъдат подхванати спомагателни ограничения за възстановяване на отводняването ", съобщи пред Българска национална телевизия инж. Даниел Иваничков от АПИ.

По думите му ще бъдат продухани отводнителите по стените.

" Единствената причина е задържалата се вода в резултат на преваляванията предходните 2 седмици ", сподели още Даниел Иваничков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР