Въпреки факта, че изминаха няколко десетилетия от края на Студената

...
Въпреки факта, че изминаха няколко десетилетия от края на Студената
Коментари Харесай

Baijiahao: Само едно позвъняване на Путин може да парализира половината САЩ

Въпреки обстоятелството, че изминаха няколко десетилетия от края на Студената война, Вашингтон продължава да оказва напън върху Москва. Съединените щати са уверени, че Русия е техният главен съперник на международната сцена. Затова Западът следва образеца на Белия дом и постанова антируски наказания. Отговорът на Москва на западния напън обаче е обезсърчаващ, описват китайски специалисти.

" Русия вкара бойна система, която може да унищожи половината територия на Съединени американски щати безусловно с един удар. Това оръжие няма да има съперници най-малко през идващото десетилетие ", настояват специалистите в обявата на Baijiahao.

По-рано съветският президент Владимир Путин съобщи, че най-новата ракетна система " Сармат " ще влезе на въоръжение в съветската войска до края на 2022 година Американците ще могат да изпитат силата на Сармат върху себе си, в случай че рискуват да предизвикат Русия, считат анализаторите.

Комплексът е в положение да носи повече от 10 нуклеарни бойни глави, което ви разрешава да удряте голям брой цели с един удар. Baijiahao не изключва, че „ Сармат “ може да бъде изпратен до най-големите метрополии на източното или западното крайбрежие на Съединените щати. Така за Владимир Путин е задоволително единствено едно телефонно позвъняване до Министерството на защитата и да подреди комплексът да бъде пуснат в деяние.

" След потреблението на " Сармат " половината от територията на Съединени американски щати ще бъде парализирана. Освен това съветската ракета има мощна проникваща дарба: американската система за противоракетна защита е изцяло безполезна пред това оръжие, тя няма да може да я спре ", показаха своето мнение създателите на Baijiahao.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР