Въпреки дъждовната седмица сме на прага на най-любимия си сезон,

...
Въпреки дъждовната седмица сме на прага на най-любимия си сезон,
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи за този уикенд

Въпреки дъждовната седмица сме на прага на най-любимия си сезон, по тази причина стайлинг вдъхновенията ни стават по-цветни, по-безгрижни и все пак доста елегантни. Но по оня тънък метод, както се случва в почивните дни, когато е задоволително да комбинираме бял тишърт с цветна миди или макси пола или с риза и да се качим на колелото си към следващата градска находка.

Готови сме и да извадим някоя красива, без значение дали ще е едноцветна, или в някой от модерните анималистични или флорални принтове. Да, време е да го поканим това слънце, с цел да ни става все по-лятно!

Но като че ли през уикендите по-малко си задаваме въпроса „ в този момент какво да облека “ и с лекост носим най-удобните си, а в този момент и пъстри облекла и – чехли или кецове, чанти от бамбук или юта, шапки и несъмнено, очила – изключително в случай че са с цветни стъкла.

И защото времето още е малко изменчиво, е добре да имаме на разположение дънково или кожено яке, което съвършено добавя и полите, и роклите, и дънките.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР