Въпреки, че все още по документи е женен, а на

...
Въпреки, че все още по документи е женен, а на
Коментари Харесай

Васил Терзиев се нанесе в ново имение с нова жена! Писъцетие им разцепват „Лозенец“

Въпреки, че към момента по документи е женен, а на втория избирателен тур даже се появи със брачната половинка си, столичният кмет Васил Терзиев си е наел ново, безбожно скъпо любовно гнездо, на метри от ул. “Козяк ” в столичния квартал “Лозенец ”. Точният адрес където той живее в този момент е ул. “Свети Осий Кордобски ”, бл. 127, ет. 2.
Само на няколко крачки от баровския пентхаус се намират посолството на Съединени американски щати и “Правителствена болница ”, а от прозореца се разкрива панорама към Южния парк. В съседство живее и министър председателят Николай Денков, подшушнаха жители на елитната локация.
Новият апартамент обаче не е нает за държавнически цели. Ако имаме вяра на ядосани съседи, през вечер там се точела върволяк от всички вероятни полове, а в дребните часове на нощта първокласният дом бил раздиран от женски писъци и стонове. Това дава съображение на комшиите да злословят, че до кмета имало нова кокона – много темпераментна и буйна в случай че съдим по гюрултията, която подвига.
Лозенчани към този момент се хващали на бас дали виковете са плод на битови кавги или са част от перверзна БДСМ игра, включваща всевъзможни унижения, връзване с въжета, пердах с камшици и други способи, които могат да изтръгнат такива свиреп писъци от женско гърло.
Масло в огъня наливал и фактът, че малко по-надолу по стръмната уличка е центърът по сексология на Наталия Кобилкина, където парясаната от двама съпрузи рускиня дава уроци по надълбоко гърло, кралска орална обич и други изчанчени способи за облекчаване на преситени богаташи от калибъра на Васил Терзиев. Нищо чудно новата спътница в живота му да е предходна през съветската креватна академия и за това двамата да са се нанесли наоколо до Кобилкина, ако им би трябвало незабавен съвет за здрава ерекция и мощни оргазми, будалкат се сеирджии.
Каквато и да е истината, с мирът и тишината в влиятелният, строго охраняван и безумно безценен регион към този момент са мираж. А жителите му са вдигнали ръце, тъй като извършител на публичният ред и положителните нрави е самият кмет и новата му конкубинка. Единствената вяра на хората е да подават тъжби до Борис Бонев, който също живее в “Лозенец ” и постоянно се е борил кварталът да е чист, спретнат и спокоен.
Източник: crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР