Въпреки че този сезон сякаш сме по-изкушени от цветните и

...
Въпреки че този сезон сякаш сме по-изкушени от цветните и
Коментари Харесай

Скучният пуловер, който прави зимния стайлинг много по-шик

Въпреки че този сезон като че ли сме по-изкушени от цветните и по този начин наречените statement пуловери, всяко момиче би трябвало да има в дрешника си най-малко един модел в. Дали ще е бежов, кафяв, черен, сив, navy, няма никакво значение. Въпреки че незабавно би влезнал в графата отегчителен. Това може би биха споделили някои и за тези светли модели, които са в нежните нюанси на екрюто. Точно върху тях се фокусираме през днешния ден, с цел да ви покажем по какъв начин един супер обикновен пуловер може да наподобява толкоз изискан. Затова си заслужава да влагаме най-малко в един, поради което сме селектирали и няколко страхотни шопинг находки (вижте ги в галерията ни!).
               

Независимо дали ще го комбинираме с дънки и мокасини, или ще го сложим върху обичаната си миди рокля, светлия пуловер постоянно наподобява изтънчено. Носим го и с мрачен деним, кожен панталон, миди пола, може и плетена, с цел да се получи грациозен сет за студените дни. Но пък доста харесваме и какъв брой добре си пасва със светли дънки, а скоро ви какъв брой са настоящи и през зимата. И да не забравяме за необятните панталони, които пък могат да бъдат в ослепителен цвят, с цел да се получи контрастност.
               

И въпреки всичко светлият е съвършен точно за минималистичен стайлинг, по тази причина и повече го употребяваме точно за съчетание с други неутрални цветове. Този сезон го виждаме най-вече в oversize кройки, само че пък и по-прибрания контур не е за занемаряване. И в двата случая ще наподобява изискан!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР