Въпреки че съществуват и други платформи за запознанства, Тиндър остава

...
Въпреки че съществуват и други платформи за запознанства, Тиндър остава
Коментари Харесай

Как да имаме успешен профил в Tinder? Вижте тук

Въпреки че съществуват и други платформи за запознанства, Тиндър остава най-популярната към този миг, като набира съществено приложение и от хора над 50 години. Ако и Вие обмисляте да създадете профил за запознанство, вижте по-долу някои неща, които може да са Ви потребни.
1. Снимките Ви.
Това, несъмнено, е първото нещо, което сграбчва. Не е нужно да сте холивудска звезда, снимана от професионален фотограф, с цел да имате привлекателни фотоси. Подберете не повече от 4-5, като е хубаво да имате най-малко една в цялостен растеж, да сте усмихнати и най-хубаво усещане вършат фотоси, на които се виждат вашите занимания и ползи – пътешестване, хубава храна, рок концерт, фотография с кучето Ви и други сходни. Това са така наречен „ започващи диалог фотоси “ и по този метод избягвате неловкото „ Писал си, че харесваш кучета. Какви? “, до момента в който „ Готино куче на фотографията! Каква порода е? “ звучи надалеч по-интригуващо.
2. Описание
Изключително отегчителен профил е от вид „ Аз съм Мишо, на 35, счетоводител по специалност и диря половинката си. Обичам да чета, разходки по плажа и да пътувам “. Докато евентуално това е напълно обикновено показване – няма завладяваща нотка, която да накара този насреща да „ даде надясно “, т.е. да хареса Вашия профил.
„ Профилите на мъже, които са ми се сторили забавни, са тези които са занимателни, имат нотка възприятие за комизъм, проличава по фотосите и описанието, че обичат и умеят да си прекарват добре и имат разнородни ползи. Така и аз се усещам предразположена да ги заговоря за тях “, споделя Анелия, на 32 години.
Жените са много по-придирчиви, съгласно изследване и много по-трудно харесват профил на мъж, от колкото противоположното. По тази причина, в случай че мъж желае да завоюва вниманието към себе си, би трябвало да отдели време да направи профила си забавен.
Обратно при мъжете обаче, в  повечето случаи те са привлечени повече от външния тип на дамата. Въпреки това, те също откриват профили, които ги отблъскват, дори и такива на доста привлекателни дами, като най-често са тези с прекомерно изкуствени пози.
„ Откровено най-безразличен ми е профил на момиче с доста селфита, „ нацупени устнички “ и изложение като „ mucinkaaa ” “ , споделя Борис на 29,  „ Не разбирам за какво считат, че 14 идентични фотографии на фона на плочките им в банята, се считат за привлекателни “ , добавя той.
3. Умението ни да завързваме диалог
Отдавна не е задоволително просто да кажем „ Здрасти, по какъв начин си? “.  Доста постоянно, както дами, по този начин и мъже, няма да отговорят на „ Здр “, даже и профила да им се е сторил забавен. Ако нищо от фотосите или описанието не Ви подсказва по какъв начин да започнете, постоянно може да стартирате с  „ Привет, по какъв начин минава твоят ден? “. Кратко изложение на всекидневието, всекидневно дава звук на диалога.
Ако отсрещният Ви се е сторил забавен, отговор като „ Нищо, работя, след това в нас “, има опция да приключи диалога още в зародиш. Алтернативно може да разкажете нещо вълнуващо от деня Ви, с какво се занимавате, дали сте отишли да спортувате в обедната отмора и тн. Ако желаете да сте забавни на индивида насреща, помислете какъв вид отговор би Ви звучал завладяващо.
Бъдете откровени, занимателни и земни.Даже и онлайн, много бързо се надушва, когато някой е неоткровен и се държи подправено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР