Въпреки че ръководството на WhatsApp все още не е направило

...
Въпреки че ръководството на WhatsApp все още не е направило
Коментари Харесай

WhatsApp най-накрая може да се използва на няколко смартфона наведнъж

Въпреки че управлението на WhatsApp към момента не е направило съответното известие, някои консуматори към този момент могат да употребяват новата функционалност на месинджъра, като го употребяват на няколко устройства по едно и също време, тъкмо както Telegram и други месинджъри. " Режимът Companion е най-благоприятен за тези, които желаят да употребяват един акаунт в WhatsApp на няколко смарт телефона.

Потребителите на два или повече модела не са малко. Въпреки това от време на време просто би трябвало да можете да споделяте с акаунта си в WhatsApp от всички устройства. Според WABetaInfo компанията към този момент е въвела режима " Companion Mode " за някои бета тестери и той разрешава един акаунт да се употребява на четири устройства по едно и също време.
-->
Функцията е налична единствено в бета версията на WhatsApp 2.22.24.18 за момента и не е налична за всички консуматори и наподобява, че към момента не се поддържа в iOS. За тези, които са имали шанса да бъдат тествани, функционалността ще се появи в триточковото меню на пратеника в горния десен ъгъл - спомагателни устройства могат да бъдат свързани благодарение на QR код.

Според Mashable " Companion Mode " към този момент е тестван в бета версия, само че по-късно е останал единствено на таблети и лични компютри, а " вързаните " устройства към момента могат да се употребяват от всички. Все още няма гаранция, че опцията за потребление на еднакъв акаунт на разнообразни смарт телефони ще премине стадия на бета версия. Въпреки това има публично търсене на сходна технология, тъй че е евентуално режимът " Companion Mode " в последна сметка да бъде уголемен за всички.

Неотдавна WhatsApp вкара " Общности ", което разрешава присъединение към голям брой групи, както и опция за осъществяване на видеоразговори с до 32 души или чат с до 1024 участници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР