Въпреки че е вече на 79 години, Майкъл Дъглас явно

...
Въпреки че е вече на 79 години, Майкъл Дъглас явно
Коментари Харесай

Майкъл Дъглас е неузнаваем

Въпреки че е към този момент на 79 години, Майкъл Дъглас очевидно към момента няма никакво желание да слиза от екран. А напълно скоро ще можем да го забележим и в нов минисериал, където влиза в ролята на една от най-известните персони в американската история - Бенджамин Франклин.
 Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се впускат в ново премеждие
Ново премеждие за Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Как и къде се забавлява фамилията

Докато чакаме премиерата на Franklin в Apple TV+ през април, към този момент можем да хвърлим взор и към няколко фрагмента от продукцията.

В Instagram профилите си стрийминг платформата и  са споделили фотоси, на които няма по какъв начин да не ни направи усещане забележителната промяна на артиста. Той е съвсем неузнаваем с перука и по този начин присъщото за епохата на Франклин облекло.

Коментарите под поста на Майкъл Дъглас преливат от вълнението на почитателите за предстоящия сериал, а брачната половинка му  явно също е измежду тях и споделя страстта. " Нямам самообладание ", написа тя под обявата.

Осемте епизода на Franklin се концентрират върху дръзките подвизи и основни моменти от живота на Бенджамин Франклин. Действието се развива в края на 1776 година - сериозен интервал от историята, в който обаче американецът се впуска в загадка и съдбовна задача към Франция.
 Нов мотив за благополучие в фамилията на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Нов мотив за благополучие в фамилията на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Когато двама души са същински щастливи дружно

Сериалът е сниман и във Версай, което в допълнение способства за достоверността му. В основната роля пък Майкъл Дъглас още един път убеждава в актьорското си майсторство, написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР