Въпреки че е напълно възможно да бъдем щастливо необвързани, не

...
Въпреки че е напълно възможно да бъдем щастливо необвързани, не
Коментари Харесай

Ето как Вселената ни дава знак за голямата любов

Въпреки че е изцяло допустимо да бъдем щастливо необвързани, не можем да отречем, че едно от най-дълбоките ни стремежи е да намерим сродна душа, с която да споделим всички дребни и огромни наслади.

Ако и вие мечтаете да срещнете онази мощна и изпепеляваща обич, която всички сме гледали по филмите, само че малко на брой са претърпели, добре е да наострите сетивата си.

Напълно е допустимо тъкмо в този миг вселената да ви изпраща знак, че нещо доста красиво и особено ще се появи в живота ви и то напълно скоро:

Романтични сънища

Ако постоянно се събуждаш със странното чувство, че си сънувала нещо красиво и извънредно прелестно, евентуално подсъзнателно се подготвяш да преживееш същите страсти и в всекидневието ти. Всичко друго е въпрос на условия.

За смисъла на живота

Ако неотдавна си почнала нова работа, имаш ново занимание или просто си разкрила неподозирани благоприятни условия у себе си, очаквай значим посетител в живота си. Когато процъфтятваш и споделяш дарбата си с вселената, тя ти се отплаща, като ти изпраща най-красивите изненади.

Силен приток на положителна сила

Чувстваш се ведра и изпълнена с оптимистични мисли? Не можеш да скриеш усмивката си, за която нямаш обяснима причина? Е, поздравления - намираш се в прелестен стадий от своя живот, а другата добра вест е, че ти предстоят още по-прекрасни прекарвания и то в най-скоро време.

Самоусъвършенстването

Много хора чакат да срещнат някого, който да ги " поправи " и да ги освободи от всички несигурности. Но по какъв начин чакаме някой да се влюби в нас, в случай че ние самите не се обичаме?

Преди да срещнеш верния човек, би трябвало да извървиш дългия път към самопознанието. Ако знаеш коя си ти, какво искаш от живота и на какво си способна, въпрос на време е ориста да се сблъска с някого, който има същите качества.

Знаеш какво искаш

Да бъдеш подготвена да срещнеш сродната си душа значи да имаш идея за вида човек, от който имаш потребност. И тя би трябвало да бъде задоволително съответна, с цел да започнеш да градиш постепенно и несъмнено една пълноценна връзка, само че да не е наситена с прекомерно високи упования, с цел да не подминеш с лека ръка страхотните благоприятни условия, с които те сблъсква ориста.

Вярваш в фантазиите си и че най-хубавото занапред следва

Толкова доста мъдреци са споделили, че любовта идва, когато минимум я чакаме. Необходимо е да се освободиш от вътрешние си несигурности и да приемеш обстоятелството, че не можеш да контролираш обстоятеслтвата.

Ако живееш с настройката, че заслужаваш благополучие, че точно ти си тази, която би трябвало да се грижи за теб и за твоя вътрешен мир, в случай че вярваш в чудеса, в положителното у хората и в концепцията, че един ден ще срещнеш своята сродна душа, то тя безспорно ще те навести и то в най-правилния миг.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР