Въоръжен мъж вдигна на крак в неделя полицията в Стражица.

...
Въоръжен мъж вдигна на крак в неделя полицията в Стражица.
Коментари Харесай

Страшен екшън! Опасен въоръжен мъж вдигна на крак полицията, насочи пистолет към съседа си и…

Въоръжен мъж подвигна на крайник в неделя полицията в Стражица. Той се барикадира в непозната вила, а малко по-късно беше арестуван в центъра на града. Пострадали няма.

Около 16 часа във вилната зона на Стражица поражда спор сред съседи, които се познават от години, оповестява Нова телевизия. Юристът Николай Ангелов, в чиято вила се случва всичко, вади револвер на съседа си. Той обаче го взима и се барикадира в постройката.

Според кмета на Стражица Йордан Цонев спречкването сред двамата е станало за количка с дърва. Оръжието към момента се търси.

Барикадиралият се твърди, че не го е взимал и не го е крил към вилата, в която се барикадира, прецизира bTV.

Екип от сектора в Стражица се запътва натам и с поддръжката на полицията от Горна Оряховица съумяват за малко да открият побягналия и да го задържат. 54- годишният мъж е психологично болен. Той беше арестуван доста бързо. За да покаже къде въпреки всичко е хвърлил оръжието е доведен в региона на вилата, в която се самонастанил. Това обаче не се случи и беше върнат в сектора в Стражица.

От прокуратурата споделиха, че по случая е стартирано досъдебно произвеждане. Ако се потвърди виновността на 54-годишния мъж, не може да му бъде повдигнато обвиняване, защото е психологично болен. Единственото, което може да бъде направено, той да бъде въдворен в профилирано лечебно заведение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР