Ваня Щерева е поредната съквартирантка в тазгодишния сезон на „ВИП

...
Ваня Щерева е поредната съквартирантка в тазгодишния сезон на „ВИП
Коментари Харесай

Ваня Щерева на съд

Ваня Щерева е следващата съквартирантка в тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “, влезнала да се резили в шоуто, с цел да погася борчовете си на открито.


Писателката имала хиляди левове насъбрани отговорности към „ Топлофикация “, които даже я дали на съд, научи HotArena.

Заради непостоянните си приходи Щерева не успявала всеки месец да покрива битовите си сметки и предпочитала да харчи за питейни заведения и други порочни удоволствия. Като гръм от ясно небе й пристигнала призовката от съда, в която сумите, които дължала на топлинното сдружение, били още по-големи. Дълговете й набъбнали поради забавянето и адвокатските разноски, които „ Топлофикация “ й начислили.

Най-голямото терзание на Ваня било да не запорират сметката й, в която таман се влели парите от хонорара, който спазарила с продуцентите на сеирджийското риалити.



Отделно от ядовете с парното сценаристката на „ Под прикритие “ имала проблеми и с ЧЕЗ.



Почти всеки месец закъснявала да се разплати и се налагало постоянно да й стопират тока. Въпреки че е устата, Щерева не успявала да излезе на глава с служителите, които пращали техници едвам ден откакто я поставяли в полеви условия.



Неотдавна дори проклела служителка на компанията, която след това желала да я подведе под правосъдна отговорност поради грубите реплики, които чула за себе си. Битовизмите непрестанно се опъвали на интелектуалката, само че не успявали да я принудят да си откри постоянна работа. Тя към момента захлебвала на парче, а нейният с 12 години по-млад другар финансово не можел да й оказва помощ, написа "Ретро ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР