Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е

...
Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е
Коментари Харесай

Пребитата тъща на кмета на Цалапица с първи думи: Само се молех да спре, изхвърли ме по стълбите

Ваня Костадинова, тъща на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, е в болница със счупвания и синини след побой. Жената е в стрес от претърпяното, упреква за породените ѝ контузии бащата на кмета Данаил Данаилов.
Костадинова споделя, че преди 2 дни отишла да изиска подпомагане за решение на проблем в младото кметско семейство, само че не срещнала схващане от свата си.
„ Изхвърли ме по стълбите. Те са няколко стъпала. Блъска ме… Такава беше болката в рамото, че единствено се молих да спрат. А брачната половинка му от самото начало споделяше, че съм артистка и се върша, че ме боли. Той е двуметров мъж. Той ме хвана, подвигна и хвърли. Накрая имах възприятие, че изгубвам схващане. Само се молех да спре… “, твърди тъщата на кмета пред бТВ.
Братът на пострадалата я открива в безпомощно положение на улицата пред къщата на семейство Данаилови и я съпровожда до незабавното поделение.
Въпреки болката, тъщата намира сили да брани положителното име на своя шурей: „ Той през тези години направи доста за селото. Има огромни упоритости. Иска селото в действителност да разцъфне, прави празници “.
Кметът на Цалапица първо отхвърли коментар, а след това призна, че не е участвал на абсурда. Бащата на кмета също отхвърли да застане пред камерата. В телефонен диалог сподели: „ Ако някой пристигна във вас и подвига кавги вечер, натрапен, в 20 ч. нагоре… Просто желаех да я избутам да си отива. Не съм желал никой да блъскам. Тя по стълбите се спъна “.
От районната прокуратура в Пловдив оповестиха, че се води следствие и занапред ще се прецизира дали потърпевшата е бита, дали се е спънала или е блъсната на земята.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР